حلوا ارده سرشار از پروتئین و ویتامین ها بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است. حلوا ارده بهعنوان یک صبحانۀ مقوی، یا میانوعدهای انرژیزا مصرف میشود. قبلا به طور مفصل حلوا ارده و فواید آن را شرح داده ایمو حال در این مطلب می خواهیم پخت حلوا ارده را به شما آموزش دهیم.
همانطور که از نامش مشخص است این خوردنی خوشمزه با ارده درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا ارده در ادامه با سایت سوهان عارفی همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه حلوا ارده خانگی
- شیر خشک قنادی بدون نمک ۱ پیمانه
- پودر قند ¾ پیمانه
- ارده ½ پیمانه
- خلال پسته به مقدار کافی
مراحل تهیه حلو ارده خانگی
شاید تصور کرده باشید که تهیه حلوا ارده مراحل پیچیده ای داشته باشد اما در ادامه با آموزش کاملا ساده و آسان این ماده غذایی شوکه خواهید شد و ازین پس به جای خرید حلوا ارده های آماده، خودتان دست به کار خواهید شد.
مرحله اول
برای تهیه حلوای ارده خانگی، در ابتدا شیر خشک را به همراه پودر قند، درون یک کاسه مناسب، مخلوط می کنیم. در ادامه مخلوط شیر خشک و پودر قند را درون الک می ریزیم.
بیشتر بخوانید : همه چیز درباره زعفران
مرحله دوم
حالا مخلوط شیر خشک و پودر قند را ۳ مرتبه الک می کنیم. در ادامه ارده را به مخلوط شیر خشک و پودر قند اضافه می کنیم و با قاشق مخلوط کرده تا مواد به شکل خرده نان در آید، سپس با دست ورز می دهیم.
مرحله سوم
توجه داشته باشید ابتدا ورز دادن مواد خشک و پودری است. برای اضافه کردن ارده اضافی عجله نکنید به دلیل این که ارده مواد را شل می کند. در ادامه به مدت ۵ دقیقه به ورز دادن مواد ادامه می دهیم.
مرحله چهارم
حالا در صورتی که مجددا مواد خشک و پودری بود ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ارده اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم تا خمیری منسجم و لطیف درست شود. در ادامه یک ظرف مناسب برای قالب دهی انتخاب می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله کف ظرف را با کیسه فریزر می پوشانیم، سپس درون ظرف مقداری خلال پسته می ریزیم و با قاشق از مواد حلوا ارده درون ظرف می ریزیم و با قاشق فشرده می کنیم تا حلوا ارده منسجم شود.
مطالعه بیشتر : طرز تهیه باسلوق خانگی
مرحله ششم
حالا با اضافی کیسه فریزر روی حلوا ارده را می پوشانیم، سپس به مدت ۳ تا ۴ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. توجه داشته باشید در صورتی که خمیر حلوا ارده شل بود آن را درون یخچال فریزر قرار دهید.
مرحله هفتم
در نهایت پس از گذشت ۴ ساعت حلوا ارده را از یخچال خارج می کنیم، سپس حلوا ارده را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم. در آخر حلوا ارده را به اندازه دلخواه برش بزنید، سپس به عنوان صبحانه با نان تازه میل کنید. نوش جان.
نکته
توجه داشته باشید شیر خشکی که از لوازم قنادی تهیه می کنید حتما بدون نمک باشد.
مواد موجود در دستور بالا کاملا تست شده می باشند و اگر مواد را کم یا زیاد کنید ممکن است حلوای شما سفت یا شل شود.
یکی از مهم ترین نکاتی که باعث شل شدن حلوا می شود این است که مقدار ارده را بیشتر از اندازه گفته شده گرفته باشید.
به منظور خرید سوهان و انواع محصولات شیرین سوهان عارفی، از جمله سوهان، گز، باقلوا، ارده و … می توانید از تمامی محصولات دیدن فرمایید و هر کدام از محصولات را که سفارش دهید درب منزل تحویل بگیرید.